About Us

Fashion Godfather is het internationale platform voor het kopen en verkopen van luxe designer items. Vind unieke vintage items en iconische tassen van dit seizoen.

Atif Nasim is de oprichter van deze high fashion platform, werkt al meer dan 10 jaar in luxe designer goederen en heet u welkom op zijn platform.


Blader door onze zorgvuldig samengesteld collectie authentieke designer stukken. Shop de meest exclusieve merken zoals Chanel, Dior, Christian Louboutin en Saint Laurent.

Vermijd drukke winkelcentra, en shop eenvoudig en veilig bij de Fashion Godfather. Neem contact op met onze in-house experts voor meer informatie over uw mode item naar keuze te leren en plaats uw bestelling online. Wij helpen u graag met het selecteren van de juiste fashion items en het geven van stijl advies.

 
Wij bieden u speciale koopervaring, we controleren alles op authenticiteit en geven u een content shopping gevoel.

 
Daarnaast bent u van harte welkom oom ook u eigen fashion artikelen te koop aan te bieden.

 
Vereist zijn dat de designer stukken in een uitstekende staat bevinden, daarnaast moeten ze ook voldoen aan onze criteria. Durf te verkopen! Aarzel dan niet en neem contact met ons op info@fashiongodfather.com.


Wij bieden ook personal styling door gerenommeerde fashion stylisten zoals Giovanni Laisina en Danielle Drinkgreve ( gratis online consult bij de eerste verkoop).

 De verkoop van wereldwijde merken voor mannen en vrouwen, met een gedreven team dat instaat voor de first class service te bieden voor zowel kopers als verkopers. Van prachtige pre-packaged gifts,  tot uitzonderlijke juwelen. Fashion Godfather biedt voor elk wat wils.

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »